VR, AI och Gamification i säljträning – Mathias Andreasson

Hur kommer man på idén att mixa VR, AI och gamification med säljträning? Kanske för att modernisera hur säljträning ser ut, men också för att göra den mer spännande, utmanande och efterfrågad. Mathias Andreasson från Fictive Reality berättar om hur hans idé skapat intresse bland globala företag och på bara 5 månader genererat flera stora avtal. Nu gör han en global satsning.

Mathias Andreasson – Fictive Reality

 

*************************

 

Besök mina samarbetspartners Yooba och Vinoteket via länkarna nedan:

 

www.yooba.se/pipedrive

 

www.vinoteket.se/saljpodden

 

*************************

 

När vi fick kontakt på Linkedin och jag läste om hans tankar med att ta in VR och AI i säljträning, så blev jag väldigt nyfiken. För med införandet och användandet av ny teknik, så kan något som många säljare ogillar, nämligen säljträning, bli något de istället längtar till!

 

Mathias beskriver även hur hans engagemang som Internationell Säljchef i uppbyggnadsfasen av bolaget Benify var och hur ledarskapet kan variera beroende, på vilket land du är i. Vilka är skillnader med att vara säljchef för säljare i Nederländerna jämfört med i Sverige? Han avslöjar här hur hans tankar var och hur han hanterade de olika kulturerna.

 

Vi pratar om hur hans idé kom till och hur bolaget Fictive Reality jobbar med företag och dess säljare, för att skapa realistiska situationer som gör säljaren mer förberedd för t ex knepiga kundmöten och kalla samtal.

 

Han berättar om hur framtidens säljträningar kan komma att se ut och varför företag vill satsa på VR och AI i säljutbildningssammanhang. Ligger man som bolag i framkant eller är man rädd för ny teknik? Gissa vilka företag som vill köra direkt!

 

Med den inbyggda gamificationdelen, så får man som säljare också utlopp för sin tävlingsinstinkt. I takt med träningen görs och du kommer längre och längre i “spelet”, så blir dina kunskaper bättre och din förmåga att hantera kunder och vässa argument bättre. Logisk slutsats: Ju mer du tränar, desto bättre blir du!

 

Vill du få kontakt med Mathias och prata mer om hur ditt företags säljare kan bli hjälpa med VR i säljträning? Ta kontakt via något av följande:

 

Linkedin

 

mathias.andreasson@fictivereality.com

 

076-941 70 34

 

www.fictivereality.com

 

*************************

 

Ta del av Yooba´s och Vinotekets erbjudanden via länkarna nedan om du vill nå dina heta leads eller om du vill beställa min speciellt framtagna vinlåda för Säljpoddens lyssnare:

 

www.yooba.se/pipedrive

 

www.vinoteket.se/saljpodden

 

*************************

 

P.S. Prenumerera gärna på Säljpodden på iTunes och gå gärna med i Säljpoddens grupper på Facebook, Instagram och Linkedin. D.S

/Mattias

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: