VD vid 19 och utbränd vid 21- Hör Emanuel Nilssons story

Föreläsaren och företagaren Emanuel Nilsson från Jönköping berättar i det här avsnittet av Säljpodden hur det gick till när han som ung företagare, blott 21 år gammal blev utbränd. Här kan du höra hans beskrivning av hur han hamnade i en nedåtgående spiral och var tvungen att sälja sitt företag och rehabilitera sig för att kunna fungera normalt igen.

Du får berättelsen om hur han tog sig ur situationen, vände det till något positivt och hur han fått ner sin historia och sina erfarenheter i en föreläsning som han nu ger för företag, skolor och organisationer.

Emanuel tar upp vad du som människa, säljare och ledare kan se för varningstecken på hög stress och vilka 4 saker du behöver ha för att kunna må bra, även om du i långa perioder jobbar hårt. Vi pratar också om hur han jobbar med att få ut föreläsningen och hur hans företagande ser ut idag. Ett rätt udda företag får vi också veta att han startat på en helt annan kontinent!

Vill du prata med Emanuel eller läsa mer om hans föreläsning, så når du honom här:

Besök hans hemsida: http://emanuelnilsson.se
Se hans videor på Youtube: https://www.youtube.com/user/EmanuelNilssons
Gillade du det här avsnittet av Säljpodden? Dela då gärna avsnittet i dina kanaler via knapparna nedan.
Om du gillar Säljpodden och vill göra mig en tjänst, så får du också gärna gå in på iTunes och skriva en kommentar om podcasten, så att andra kan läsa om vad du tycker. Tack!
/Mattias

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: