Varför kunden köper av just dig – Robert Bloom

Har du någon gång funderat på varför kunden köper av just dig? Hur förklarar man att det känns bra att kommunicera med vissa personer, medan det är väldigt svårt med andra? Med hjälp av systemet “Why they buy”, så hjälper Robert Bloom på Regium International dig att förstå hur du ska prata med dina kunder, för att de ska vilja köpa av dig.

 

Robert Bloom Regium International
Robert Bloom – Regium International AB

 

Din förmåga att kunna nå fram till dina kunder eller familjemedlemmar och vänner, för att förstå vilka värderingar de har, kan göra hela skillnaden för om det blir en affär, om ni undviker bråk eller gillar att vara med varandra.

Med systemet “Why they buy” kan du enkelt få fram vilken sekvens av värderingar som din kund har och därifrån veta hur du ska anpassa din konversation. Du får kundens så kallade BANK-code och som ger dig en bild av vad om är viktigast och minst viktigt i kundens värderingar.

 

BANK, står för Blueprint, Action, Nurturing och Knowledge och är det som systemet är uppbyggt på. Systemet berättar för dig hur dina kunder GÖR, till skillnad mot andra populärvetenskapliga system baserat på färger och som berättar hur personer ÄR.

 

Robert tar oss med på hur systemet fungerar, hur det är uppbyggt, hur du som säljare kan applicera det här i dina säljmöten och i alla andra mellanmänskliga relationer. Hans egen historia om hur han med hjälp av systemet nådde fram till sin yngste son, som inte alls har samma värderingar som resten av familjen, berör starkt. Det är också ett tydligt exempel på vad kraften i “Why they buy” kan göra i dina relationer med andra människor.

 

I det här avsnittet kan du vinna 2,5 timmes ljudträning från systemet, genom att ta fram din egen BANK-code och få en beskrivning av din kod skickat till dig.

För att vara med i tävlingen, så ska du ge några raders beskrivning, om vad som påverkade dig mest när du lyssnade på det här avsnittet och maila det till robert@regiuminternational.com.

Gör det och var med i en utlottning av utbildning helt gratis!

 

Kom ihåg att skicka dina tankar till Robert innan den 30/4 2018 för att vinna träningen! 5 personer blir vinnare och utses av Robert Bloom.

 

Gör din egen BANK-code på: www.mybankcode.com/regium

 

Läs mer om systemet och hur kan ta del av träningen på: www.regiuminternational.com

 

Ring Robert Bloom på: 076 – 321 06 26

 
*****************************************************************************

Vill du slippa jaga kunder i onödan, efter att ha mailat ut material?

 

Ta då del av min samarbetspartner Yooba Slides erbjudande, genom att klicka på denna länk:

 

www.yooba.se/pipedrive

******************************************************************************

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: