Trenderna inom försäljning – Henrik Larsson-Broman

Det är få personer som kan så mycket om försäljningstrender, som Henrik Larsson-Broman på Prosales Institute. Med 40.000 timmar av forskning i ryggen, otaliga rapporter och föreläsningar om utvecklingen inom B2B-försäljning, så har han bra koll på trenderna inom försäljning runt om i världen. Nu skriver han en bok om dessa försäljningstrender, som påverkar oss varje dag.

Henrik Larsson-Broman,
Prosales Institute

*************************

Tycker du att det är jobbigt att följa upp på kunder som du mailat ut material till? Då ska du ta hjälp av min samarbetspartner Yooba Slides Säljverktyg, för att slippa jaga kunderna för uppföljning.

Läs mer på:

 

www.yooba.se/pipedrive

*************************

 

Med fakta och datadriven forskning, så visar Henrik Larsson-Broman tillsammans med sina kollegor på Prosales Institute, hur företag ska göra för att lyckas med sin B2B-försäljning och skapa moderna försäljningsorganisationer. Han berättar i den här intervjun om starten av Prosales, hur succén kom direkt och vilket gap som deras affärsidé hjälpt till att fylla.

 

Vi hör om hur deras forskning på säljare och säljorganisationer, resulterat i ett antal verktyg och modeller som Prosales medlemmar och kunder kan ta del av för att stärka, utbilda eller förändra sin säljorganisation. Mycket av denna fakta presenteras på de medlemsmöten som säljchefer och marknadschefer för olika bolag inom B2B, kan deltaga i genom att bli medlem hos Prosales Institutes Network. (Bli medlem på: https://prosales.se/network/)

 

Du får i den här intervjun höra ett urval av olika trender inom försäljning som Henrik just nu sammanställer i hans debutbok och som kommer ut lagom till Prosales Institutes stora möte, The Sales Conference, den 8 november. (Boka din plats på eventet, genom att gå in på: (https://www.thesalesconference.se)

 

Ska vi skicka säljarna eller försäljningschefen på utbildning? Hör Henriks reflektion om detta, samt vad folk oftast inte håller med honom om, men som faktiskt är sant(!) i den här intervjun.

 

Följ Henrik på Linkedin

 

/Mattias

 

P.S. Prenumerera gärna på nya avsnitt av Säljpodden och få direktlänk när nya avsnitt släpps, vilket är varannan måndag. Gillar du Säljpodden, så får du gärna följa sidan för Säljpodden på Linkedin eller betygsätta och kommentera podcasten på t ex iTunes. D.S.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: