Telefonförsäljarnas stora stjärna – Rasmus Biasi

Rasmus Biasi är telefonförsäljaren som verkligen vet hur man ska göra. I den här intervjun talar han ut om telefonförsäljningens för- och nackdelar, hur du lyckas att sälja i telefonen, vad du ska säga när du ringer, hur du gör avslut och hur du gör när du inte får tag i din kund.

Vi börjar med hans bakgrund och hur han hamnade inom telefonförsäljning via ett första jobb på Mr Music i Hudiksvall och där han berättar om det bästa samtalet han någonsin haft med en kund, där någonting dåligt faktiskt blev någonting riktigt bra.

Han berättar om hur han via jobbet på Stepstone fick upp sin månadslön till fantasisummor och levde ett liv i sus och dus och hur allting brakade samman när han träffade fel människor. Han har påbörjat arbetet med en bok om sina erfarenheter och han beskriver den som en blandning mellan filmerna Ondskan, Wolf of Wall Street och Snabba Cash!

Rasmus beskriver hur många vill att han lämnar rummet när han berättar om vad han jobbar med och vad folk som inte jobbar med försäljning tycker att säljare egentligen är för ena. Vad kan bolag och de säljare som jobbar med telefonen eller face-to-face möten förbättra för att vi ska kunna få en annan syn på säljare?

Han berättar om när han intervjuade Henrik Fexeus om vad han ansåg om försäljning och ville veta varför han tror att vi tycker så illa om säljare. I avsnittet får du veta vad han svarade.

Du får även tips om hur du med en så kallad Slaskdag, kan nå de personer som bara hamnar på “återkom senare”-listan och därmed göra bra och oväntade affärer.

Vill du gå en webbaserad utbildning med Rasmus Biasi som hjälper dig att bli en bättre säljare? Gå in på den här länken: https://www.diplomautbildning.se/utbildning/Relationssaljare/18/

Vill du höra av dig till honom? Skicka ett mail till: razbiasi@gmail.com

Läs hans artiklar på Företagande.se

Vill du bli Rasmus Biasi’s nya medarbetare? Läs om deras projekt genom att klicka här

/Mattias

P.S. Om du gillar Säljpodden, så får du gärna kommentera det här avsnittet och dela det i dina sociala mediekanaler. Tack! D.S.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: