Sveriges bäste säljare – Saleh Sulefani

När någon skriver “Sveriges bäste säljare” som titel, så kan man lugnt säga att den fångar mitt intresse. Så varför är Saleh Sulefani på MazeRate Sveriges bäste säljare? Den frågan besvaras och vi får höra ett antal exempel från hans säljkarriär på hur det kan låta, när man med rätt inställning alltid fixar säljet och konstant ligger i topp.

Saleh Sulefani - MazeRate AB i Säljpodden
Saleh Sulefani – MazeRate AB

Med en början som dödssjukt litet barn via föräldrarnas flykt till Sverige och intresset för fotboll, till sin musikgrupp, nya säljrekord och en dröm som nu håller på att bli verklighet, så kan man inte låta bli att förundras över hur allt gick till. I det här avsnittet få du möta Saleh Sulefani från MazeRate AB och höra hans historia, insikter, metoder och tips för att lyckas med sin försäljning.

Bara det att lära sig italienska för att en dag vara redo att träna ett italienskt fotbollslag och att bygga en musikstudio för att man vill spela in musik själv och inte låta något skivbolag styra, kanske säger en del om drivet och förmågan hos honom. (Sök på Sweetlife på Youtube för deras musikvideor)

Med flera intressanta exempel från sin säljkarriär och en inställning till försäljning som få har svårt att matcha, så visar Saleh hur du kan göra och tänka när du ska ta kontakt med prospekt för att lyckas göra dem till kunder och bli en toppsäljare.

För en del av er,  kanske Saleh´s berättelser låter som skryt från någon med extremt gott självförtroende, men för min egen del bli jag bara inspirerad och förundrad över hur försäljning kan gå till om man verkligen vill något och har högt ställda krav på sig själv och sin omgivning. En känsla som fler kanske skulle må bra av att ha lite oftare.

När vi i slutet kommer in på Salehs nya projekt MazeRate, så får vi en hint om den dröm han hade och som nu ska bli ett globalt fenomen när det kommer lanseras den 25 februari 2018 på Conventum i Örebro. Med talare som Per Holknekt, Annika R Malmberg, Olof Röhlander och Ami Hemviken, ihop med deltagare från flera globala företags ledningsgrupper, så är det ett oerhört intressant event som kommer att hållas i början på nästa år. Lyssna på avsnittet så får du veta mer!

Vill du deltaga på eventet? Ta kontakt med Saleh Sulefani på Linkedin

Gå också in på www.mazerate.com för info om bolaget och för kontakt.

 

/Mattias

P.S. Om du gillar Säljpodden får du väldigt gärna dela och kommenterara avsnittet i dina sociala kanaler. Tack! D.S.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: