Supertrender inom försäljning – Henrik Larsson-Broman

Har du koll på de supertrender som händer inom försäljning runt om i världen? En som har stenkoll är Henrik Larsson-Broman från Prosales. Han har lagt tusentals timmar på att analysera och forska på vilka trender som gäller för att lyckas med försäljning. Med boken Supertrenderna, så beskriver han vart försäljningsutvecklingen håller på att riktas i världen och vilka trender du behöver ha koll på.

 

Henrik Larsson-Broman från Prosales
Henrik Larsson-Broman- Prosales

Vad är en trend och hur uppstår trender inom försäljning? Henrik Larsson-Broman menar att det handlar om en trögrörlig förändring över tid, som möter ett mänskligt behov. Han beskriver det också som förändrade förväntningar som vi människor skapar. I avsnittet ger han en mängd exempel på trender som uppstått, när vi förväntar oss förbättringar.

 

********************

Säljpodden samarbetar med CRM-uppstickaren Membrain. Gå in på Membrains hemsida och klicka på “Book a demo” för att få en visning av ett modernt system, som för din säljprocess framåt!

********************

 

Trender skapar ofta kommersiell framgång. Ta exemplet med Amazon som Henrik berättar om och som prickar in en stor mängd av alla de trender som beskrivs i boken Supertrender. Det är ett bra exempel på ett bolag som har koll på vad som funkar och hur man skapar trender.

 

Vilka kan skapa trender och vilka trender har blivit tydligare under året som gått? Det visar sig att det finns en mängd trender som tagit stora kliv sista året och som Henrik beskriver i olika exempel i avsnittet. Det händer så fundamentala saker inom försäljning, att vi kan behöva omvärdera vår syn på företagande i stort framtiden. Vad är det som händer? På The Sales Conference kommer Henrik att avslöja vad det är i sin föreläsning.

 

The Sales Conference på Globen Annexet, är årets stora säljevent som du inte bör missa. Den 19 november kl 08.00 öppnar portarna och jag har lyckats ordna ett bra pris till Säljpoddens lyssnare! Följ länken för att få 30% rabatt på biljetten till The Sales Conference!

 

/Mattias

 

P.S. Prenumerera på Säljpodden i iTunesSpotify eller på Säljpodden.se. Gå också gärna med i Säljpoddens grupper på Facebook, Instagram och Linkedin. Tack! D.S

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: