Strategierna bakom framgången – Albert Hobohm

Kan några minuters meditation varje dag, göra dig till en bättre säljare? Albert Hobohm berättar sin historia om sökandet efter mening, kraften i dina egna tankar och orsaken till varför vi har så svårt att fokusera över längre tid.

Albert Hobohm
Albert Hobohm

 

Trött på att behöva jaga kunder som du skickat material till? Läs då mer om min samarbetspartner YOOBA´s lösning, genom att klicka på länken:

www.yooba.se/pipedrive

 

Efter att som 14-åring ha förlorat sin mamma i en tragisk olycka, började en snårig väg för att få svar på svåra existensiella frågor. En väg som ledde både till arbete med barnhem i Ghana, att hjälpa gatubarn i New Delhi och ett liv med buddhistmunkar i Indien.

 

Efter att ha lärt sig meditera för att få ordning på tankarna och för att kunna rikta energin åt rätt håll, började han föreläsa om resultatet av meditation, kopplat till prestation, försäljning och framgång, för Universitet och företag. Detta fick han senare möjligheten att göra ett TEDx-talk om på KTH.

 

Vi pratar om hur säljkulturen var på några av hans arbetsplatser och vad skillnaden i säljarbetet blir, om intentionen att vara transparent, ärlig, genuin och öppen, jämfört med att försöka lura, undvika och pusha kunden.

 

Vi pratar också om de strategier han och Alexander Pärleros tog fram för Framgångspodden och som ledde till att den podcasten blev en av Sveriges största. En del av strategierna är direkt överförbara på din egen verksamhet!

 

/Mattias

 

**********************************************

Vill du slippa jaga kunder i onödan, efter att ha mailat ut material?

 

Ta då del av min samarbetspartner Yooba Slides erbjudande, genom att klicka på denna länk:

 

www.yooba.se/pipedrive

**********************************************
 

P.S. Prenumerera gärna på nya avsnitt av Säljpodden och få direktlänk när nya avsnitt släpps, vilket är varannan måndag. Gillar du Säljpodden, så får du gärna följa sidan för Säljpodden på Linkedin. D.S.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: