Sommarprat – Mattias Hillestrand

Sommarprat med bakgrund och personliga tankar från Säljpoddens grundare Mattias Hillestrand. Vem är han egentligen och vad har lett fram till Säljpodden och hur har han jobbat med försäljning genom åren? Intervjupersoner från Säljpodden har i detta avsnitt ställt frågor till Mattias om försäljning som han svarar på och ger sina tankar kring.

Crash Course i Avslutstekniker

Från uppväxten på en liten ort i Västergötland, via elitidrottande och idrottslärarutbildning, till arbete inom Life Science och eget företagande med böcker och podcast, så får ni här en bild av Säljpoddens grundare Mattias Hillestrand.  Ni kommer att få en inblick i hans tidiga säljupplevelser och en del om vad som lett fram till det han arbetar med idag. Ni kommer också att få hans tankar och åsikter om de frågor som några av intervjupersonerna ställt och som de velat ha hans svar på.

Ett litet annorlunda avsnitt där frågorna ställs av andra och svaren från personen som brukar ställa frågorna!

Länkar till de böcker som Mattias tar upp i avsnittet:

Första boken: http://www.bokus.com/bok/9789163725302/hur-du-saljer-till-moderna-kunder/

Avslutsbibeln: http://www.bokus.com/bok/9789174637175/avslutsbibeln-handboken-i-hur-du-fragar-efter-affaren-i-alla-kundsituation/

Vill du komma i kontakt med Mattias?

076-13 83 575

mattias@hillestrand.se

/Mattias

P.S. Gillar du Säljpodden? Då får du väldigt gärna prenumerera på podcasten direkt på www.saljpodden.se eller där poddar finns, t ex iTunes. Jag skulle också bli väldigt glad om du delar avsnittet till andra som behöver inspiration till att bli ännu bättre som säljare. Tack! D.S.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: