Sommarprat 2018 – Mattias Hillestrand

Sommarpratare i P1 kanske jag aldrig blir, så varför inte skapa sitt eget program och göra det där? I årets sommarprat delar jag tankar och åsikter om take-aways från vårens gäster, företagande, fulsälj och om att få härlig feed-back!

 

Mattias Hillestrand - Säljpodden
Mattias Hillestrand – Säljpodden

 

Sommaren är för mig tid för reflektion. Att få tid att tänka på det som varit och det som ska komma under hösten. Jag och min fru brukar ofta se sommarsemestern som ett nyårsfirande. Det blir så lite tid till reflektion och “nyårslöften” runt just nyår, så vi passar på att göra det på sommaren istället. Nya mål sätts upp och nya löften ges!

 

I mitt sommarprat ger jag mina tankar om några av vårens gäster och vad jag har tagit med mig från deras intervjuer. Självklart har alla gäster varit betydelsefulla för mig och givit både mig och lyssnarna grymma insikter, tankar, idéer, tips, råd och åsikter. Även om inte allas avsnitt omnämns i sommarpratet, så är jag oerhört tacksam över att ha fått möjlighet att få dela deras tankar och arbete här i Säljpodden.

 

Jag uppehåller mig en hel del runt hur vi ska komma till bukt med fulsälj i Sverige. Det är ett ämne som vi alla måste vara med och försöka förhindra, dels för att det skadar säljyrket, men också skapar problem för de människor som råkar ut för fulsälj. Problem som svärtar ner en hel yrkeskår och som ger yrket en dålig stämpel och det vill jag vara med och motverka.

 

Ta dig tid till reflektion även när sommaren är över och passa gärna på att följ Säljpodden i några av mina sociala kanaler nedan. Gillar du Säljpodden, så får du väldigt gärna tala om det för mig (och för andra!), genom att skriva en kommentar och ge rating av Säljpodden på iTunes och dela inlägg och avsnitt i dina sociala kanaler.

 

Prenumerera på Säljpodden i iTunes och gå gärna med i Säljpoddens grupper på Facebook, Instagram och Linkedin.

 

Och du. Hör av dig om du vill snacka lite eller om du vill träffas. Det skulle jag uppskatta!

 

076-13 83 575

 

mattias@saljpodden.se

 

P.S. Prenumerera på Säljpodden i iTunes och gå gärna med i Säljpoddens grupper på Facebook, Instagram och Linkedin. D.S

 

/Mattias

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: