Skriva så kunderna köper – Krister Maxe

Hur kan du skriva så kunderna köper? En som vet är copywritern, författaren och säljbrevsexperten Krister Maxe. Med flera böcker i ämnet och med stora globala företag som kunder, så ger han dig här tipsen som ger dig mer försäljning. Att han dessutom var medgrundare till Säljpodden, när allt startade 2012, är en fin bonus!

 

Krister Maxe
Krister Maxe – Copywriter

Han vet hur man ska skriva så kunderna köper. Med hundratals säljkampanjer i ryggen och med fem böcker om säljbrev, reklam, och direktmarknadsföring, så har han koll på hur man gör. I det här avsnittet berättar han om några skrivtips som kan öka din försäljning. Ett tips är att hålla sig til en sak. Till exempel, så var det en av anledningarna till att Donald Trump vann över Hillary Clinton. För vem kommer ihåg Hillarys budskap?

 

********************

Säljpodden samarbetar med CRM-uppstickaren Membrain. Gå in på Membrains hemsida och klicka på “Book a demo” för att få en visning av ett modernt system, som för din säljprocess framåt!

 

Säljpodden samarbetar även med prospekteringsverktyget Qualifier.ai. Det är ett verktyg som inte bara letar upp nya prospekt, utan också automatiskt kontaktar dem. Så gå direkt in på deras hemsida för att boka en demo.

********************

 

Krister var min medgrundare till Säljpodden 2012 och vi tar upp några av sakerna vi pratade om redan på den tiden. Du får dels lite tillbakablickar och så många diskussioner om hur man ska skriva så kunderna köper.

 

I tider av näthandel, så är det extra viktigt att inte lämna kunder i sticket. Att hålla en hög servicegrad och höra av sig till befintliga kunder med jämna mellanrum, är något många säljare glömmer. Därför tror vi båda på, att kundvård är något som bör premieras mer.

 

Om du blir sugen på att gå Krister Maxes kurser eller gratis webinar i copywriting, så ska du gå in på www.maxe.nu och anmäla dig!

 

/Mattias

 

P.S. Prenumerera på Säljpodden i iTunesSpotify eller på Säljpodden.se. Gå också gärna med i Säljpoddens grupper på Facebook, Instagram och Linkedin. Tack! D.S

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: