Skaffa kunder genom att ge bort något först – Elin Häggberg

Kan man skaffa kunder genom att ge bort något först? Bloggaren, poddaren, teknikexperten och föreläsaren Elin Häggberg från bolaget Teknifik, visar hur du med dagens teknik, kan få kunder innan du har något att sälja. Elin har med sin blogg Teknifik skapat en plattform för folk att ta till sig teknik. Med hennes sätt att visa hur vi kan förhålla oss till ny teknik och med guider och tester, så visar hon vägen till användandet av teknik för såväl unga som gamla. Nu är hon aktuell med boken “Starta & driva eget – smart, digitalt och hållbart”, där hon bland annat lär oss hur vi kan skaffa kunder genom att ge bort något först.

Elin Häggberg
Elin Häggberg – Teknifik

Hon har tusentals följare och förekommer i såväl tv, radio, tidningar och poddar. Hon är en stor influencer med flera tilldelade priser och är flitigt anlitad som föreläsare och gästexpert i media. Elin har en förmåga att förmedla bilden av människan och teknik i ett större perspektiv, så att det blir förståeligt. Nu har hon skrivit boken som hon själv önskade att hon haft till hands när hon startade eget, “Starta & driva eget – smart, digitalt och hållbart”.

 

********************

Säljpodden samarbetar med CRM-uppstickaren Membrain. Gå in på Membrains hemsida och klicka på “Book a demo” för att få en visning av ett modernt system, som för din säljprocess framåt!

 

Säljpodden samarbetar även med prospekteringsverktyget Qualifier.ai. Det är ett verktyg som inte bara letar upp nya prospekt, utan också automatiskt kontaktar dem. Så gå direkt in på deras hemsida för att boka en demo.

********************

 

Vi sågs för något år sedan på Sociala medier dagen i Norrköping och där fick hon mig att göra min första video för Linkedin. Ända sedan dess har jag följt hennes blogg och fått en massa spännande inblickar och guider i olika saker. Allt ifrån tester av telefoner och hur man hanterar Instagram TV, till hur man snabbar upp datorn och förstår Snapchat.

 

Elin menar själv att hon skapade bloggen för kvinnor mellan ca 25-35 år för att visa att teknik inte är så farligt eller främmande. Utan att man faktiskt kan lära sig att gilla teknik om det bara finns någon som förklarar hur man gör. Hon har med sin blogg Teknifik och sin podcast Teknikens under, inte bara nått yngre kvinnor, utan även män i alla åldrar som vill få guidning i teknikens underbara värld.

 

I avsnittet berättar hon om sin nya bok och vad vi som läsare kan förvänta oss. Den är särskilt för dig som företagare, men också om du funderar på att starta eget. Men vet du om din idé kommer funka? Köp då boken. Du kommer nämligen att lära dig hur du kan skaffa kunder, redan innan du har något att sälja. Hon beskriver också hur du får kunder genom att ge bort något först. Det är boken för dig som är företagare eller som vill bli det och ger dig en guidning i allt du behöver för att lyckas.

 

Vill du köpa Elin Häggbergs bok, Starta & driva eget – smart, digitalt och hållbart? Klicka då på länken för att komma till köpsidan.

 

/Mattias

 

P.S. Prenumerera på Säljpodden i iTunesSpotify eller på Säljpodden.se. Gå också gärna med i Säljpoddens grupper på Facebook, Instagram och Linkedin. Tack! D.S

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: