Säljpresentationer i ordets rätta mening – David Nordin

Säljpresentationer är något som alla företag mer eller mindre tar fram till sina säljare och de ser väldigt olika ut. Men frågan du bör ställa dig är: Hur används den här säljpresentationen egentligen? David Nordin från Yooba AB berättar i det här avsnittet om hur dina säljpresentationer kan utvecklas, förändras och göra så att du faktiskt säljer mer med Yooba Sales Meeting Performance Management.

Olika säljare använder säljmaterial och säljpresentationer olika beroende på hur säkra de är, hur mycket frågor de får, hur erfarna de är och vilken produkt- och branschkunskap de besitter, men vet du på vilket sätt säljpresentationerna används av säljarna? På vilket sätt och i vilken ordningsföljd använder de bästa säljarna presentationerna? Hur kan du säkerställa att de andra säljarna använder presentationen på det sätt som ger flest affärer? Hur optimerar man säljpresentationerna?

David Nordins system för detta hjälper dig att hitta den bästa vägen genom att analysera alla presentationer och jämföra dem mot varandra och hur de som fått flest affärer använt presentationen och om detta berättar han i det här avsnittet av Säljpodden.

Du får veta vilken data du kan få ut ur systemet, hur det kan användas för att hjälpa marknad och sälj att hitta bästa sättet att presentera dina produkter och minska risken för att utföra en kampanj eller lansering på fel sätt. Detta genom att tidigt samla in data på hur de mest framgångsrika säljarna använder presentationen för att få affären och dela med sig av det genom coachning till de säljare som inte lyckats så bra.

Systemet har fått mycket uppmärksamhet internationellt av amerikanska och europeiska säljcoacher som ansett att det här sättet att använda säljpresentationer är revolutionerande, eftersom det tar reda på vad som funkar och ger möjligheterna att rätta till saker för alla väldigt snabbt.

Om du vill ta del av Yoobas system för att bygga och analysera säljpresentationer så ska du ta kontakt med David Nordin på:

david.nordin@yooba.se eller 0732 622 622

Kolla in systemet på:

www.yooba.se

samt deras Youtubekanal

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: