Säljpodden julspecial med tillbakablickar på 2016 – Mattias Hillestrand

Säljpodden tog fart ordentligt under 2016 och etablerade sig i toppen av mest populära och nedladdade podcaster om försäljning och marknadsföring. I det här avsnittet blir det lite tillbakablickar från de många intressanta intervjuer som gjorts under året. Det är klipp som har berört, inspirerat, som lärt ut, rivit ner skrattsalvor och gett insikter om såväl försäljning som livet.

Du känner kanske igen når av klippen om du varit en flitig lyssnare av Säljpodden och du får så klart gärna ladda ner och lyssna på alla intervjuer och avsnitt igen!

Jag vill rikta ett särskilt tack till dig som valt att lyssna på Säljpodden. Du har verkligen gett mig anledning att fortsätta producera intressanta intervjuer med spännande människor och viljan att göra intervjuerna kul att lyssna på. Tack också till alla er som hört av er under året med tips på intervjupersoner, hur podden kan bli bättre och med fina tillrop. Det betyder mycket att få respons från dig som lyssnar.

Under 2017 fortsätter Säljpodden att utvecklas och göra intervjuer med människor som är experter, inspirerande, intressanta och framträdande inom försäljning och marknadsföring i Sverige, så att du som lyssnar kan få nya idéer och tips.

I samband med detta avsnitt så har jag en jultävling. Till de 10 första som går in på iTunes och skriver en (fin) kommentar om podcasten och sedan mailar mig på mattias@hillestrand.se om att du gjort det med din adress och postnummer, så skickar jag ett exemplar av min bok Avslutsbibeln till dig!. Gå in på: https://itunes.apple.com/se/podcast/saljpodden/id578603433?mt=2 och klicka på Betyg och recensioner för att lämna din kommentar.

Säljpodden tar nu lite julledigt och är tillbaka den 9 januari med Marie Algotsson Skogh som kommer att prata om mental säljkompetens och hur du som säljare kan förbereda dig fysiskt och psykiskt med mental säljträning inför dina kundmöten på ett bra sätt.

God Jul och Gott Nytt år!

önskar

Mattias Hillestrand

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: