Säljcoaching med Säljcoachen – Göran Vernersson

Säljcoachen Göran Vernersson från Säljcoachen i Sverige AB, gästar Säljpodden och ger en mängd tips på hur du lyckas med mötesbokning och kommer till avslut.

Vi pratar om hur han med några få ändringar i inledningen av samtalet kunde öka försäljningen med 20-30 % efter bara ett par timmar och han berättar om de vanligaste felen som säljare gör via telefonen.

Göran beskriver också hur de på deras utbildningar på Säljcoachen hjälper säljare med de saker som säljare anser vara svårast, nämligen ringa och boka möten och komma till avslut i säljsamtalet. Vi pratar också mycket om Säljcoachen i Sverige AB’s specialitet: Coachande försäljning.

Coachande försäljning kan appliceras i alla branscher och på både produkter och tjänster. Göran berättar om hur metoden har renderat i en bok som beskriver hur du ska arbeta med coachande försäljning. Boken heter “Coacha till köp med intervjufrågor – så säljer du mer i en egotrippad värld” och finns att få tag i på Säljcoachens hemsida.

Han berättar om de tre steg de lär ut i avslutsfasen i säljsamtalen och hur du enkelt kan ställa dessa frågor för att knyta ihop säcken.

Vill du gå en utbildning för att stärka mötesbokningen och öka avslutsfrekvensen med Säljcoachen? Gå då in på www.saljcoachen.se och ta kontakt eller skicka ett mail till goran.vernersson@saljcoachen.se

Du kan också lyssna på Säljcoachens podavsnitt här.

/Mattias

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: