Säljarens mindset 2020 – Mattias Hillestrand

Årets första gäst är Mattias Hillestrand. Det kändes bara så självklart att få prata med Mattias kring hans erfarenhet av att ha startat och drivit denna podd i så många år. Varför valde han att starta en podd? Vad har han lärt sig under åren genom att ha intervjuat så många experter inom försäljning? Vilka fördelar har det givit honom yrkesmässigt? Varför valde han till slut att ”lägga micken på hyllan” och gå vidare till nya utmaningar? Dessa är några av de frågor vi pratar om i detta avsnitt.

Vi pratar också om lärande och hur viktigt det är att faktiskt ta ansvar för sitt eget lärande. Mattias bestämde sig efter ett samtal med sin fru för att om han faktiskt skulle bli en fantastisk säljare så måste tid investeras i lärande. Han läste böcker, träffade massor av experter inom försäljning och gick på seminarier och föreläsningar med såväl kända som mindre kända föreläsare.

I Mattias fall resulterade det i att han verkligen utvecklats inom försäljning och att han till och med skrivit två böcker inom försäljning ”Hur du säljer till moderna kunder” och ”Avslutsbibeln” samt förstås startat och drivit podd i 8 år.

Lyssna gärna och hör mer om allt detta samt om Mattias syn på försäljning. Hur relationen säljare och köpare borde se ut, vikten av nyfikenhet, fallgropar för säljare samt hans tankar om vad som faktiskt inte ändrats inom försäljningsområdet.

/Ken Skoog

Läs mer om Säljarnas Riksförbund, fackförbundet för oss som gör affärer.

*******************

Säljpodden samarbetar med CRM-uppstickaren Membrain. Gå in på Membrains hemsida och klicka på “Book a demo” för att få en visning av ett modernt system, som för din säljprocess framåt!

Säljpodden samarbetar även med prospekteringsverktyget Qualifier.ai. Det är ett verktyg som inte bara letar upp nya prospekt, utan också automatiskt kontaktar dem. Så gå direkt in på deras hemsida för att boka en demo.

*******************

Prenumerera på Säljpodden i iTunesSpotify eller på Säljpodden.se. Gå också gärna med i Säljpoddens grupper på FacebookInstagram och Linkedin.

Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: