Nudging, memer och miljöerna omkring dig – Gunnel Ryner

Förlitar du dig på din viljestyrka, kunskap och motivation för att nå framgång? Då kanske du glömmer den andra halvan som är betydligt enklare att förändra och kräver liten insats, nämligen dina miljöer omkring dig. Gunnel Ryner slår med sin nya bok hål på självhjälpsmyten och ger dig den lata vägen till framgång, med egendesignade miljöer.

Gunnel Ryner
Gunnel Ryner

 

Beteendevetaren, författare och föreläsaren Gunnel Ryner tar oss med på en världspremiär i det här avsnittet, då ingen tidigare skrivit en bok om miljödesign. Boken “Den lata vägen till ett fantastiskt liv och arbetsliv”, utgår ifrån Tomas J Leonard’s idéer (grundaren av The International Coach Federation, som nu är den globala standarden för kvalitetssäkrade coachutbildningar och coacher) och ger en mix av vetenskap, humor och träffande exempel, där hon visar att lathet kan vara något bra och att rätt miljö är viktigare än din egen viljestyrka.

 

Kämpar du i uppförsbacke och motvind eftersom du ständigt förlitar dig på din egen viljestyrka, motivation och självdisciplin? I så fall kan du här lära dig ett smartare och enklare sätt att få det liv och arbetsliv, du drömmer om.

Gunnel vänder upp och ner på den traditionella synen på utveckling och framgång, där allt handlar om dig själv, och visar hur du i stället kan skapa egna miljöer, med rätt människor, saker, platser, förutsättningar och idéer som drar dig åt den riktning i livet som du själv vill.

 

Till exempel undrar vi: Hur mycket nudging utsätts du för på en dag omedvetet och vad kan du själv “nudga” med som säljare och företagare? Vilka memer har du med dig från ditt liv och som sätter käppar i hjulet eller låter dig göra saker som kanske inte ens stämmer? Genom att designa dina egna miljöer runt omkring , så ger du dig själv en enkel skjuts framåt, istället för att ändra dig själv. Det är den lata vägen till framgång!

 

Mer information om och kontakt med Gunnel Ryner:

 

Hemsidor:

 

www.gunnelryner.se

www.talarmaklarna.se/sv/forelasare/gunnel-ryner

 

Kontakt:

 

gunnel@rynerconsulting.se

 

Böcker:

 

“Den lata vägen till ett fantastiskt liv och arbetsliv”

 

“Släng problemglasögonen”

 

/Mattias

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: