Managing B2B Sales 2025 – Bengt Gejrot & Gerdt Larsson

Hur ser framtidens säljledare ut? Hur skall en säljchef förändra säljarbetet mot en mer värdebaserad försäljning? Möt Bengt Gejrot, expert på Värdebaserad försäljning och Gerdt Larsson, konsultentreprenören och säljföretagsbyggaren. Båda med mängder av spännade erfarenhet från försäljning ”around the globe”. Tillsammans med kollegan Johan Carlsson från 3S, släpper de nu boken “Managing B2B Sales 2025”, den första internationella säljledningsboken skriven av svenska experter.

 

Bengt Gejrot & Gerdt Larsson i Säljpodden
Gerdt Larsson & Bengt Gejrot

 

*************************

Säljpodden skapas i samarbete med CRM-uppstickaren Membrain. Gå in på Membrains hemsida och klicka på “Book a demo” för att få en visning av ett modernt system, som för din säljprocess framåt!

*************************

Under en timme får du som lyssnare dela två ledande föreläsares, rådgivares och entreprenörers kunskap och praktiska erfarenheter kring hur utveckla försäljningsarbetet.

 

Att fullt ut implementera Värdebaserad försäljning är en stor utmaning för både säljchef, säljare, företagsledning och ibland hela företagets organisation. Boken “Managing B2B sales 2025”  bygger på över 25 års erfarenhet av att bygga säljorganisationer och att implementera nya säljmetodiker. Ofta i geografiskt spridda företag.

 

Författarna fokuserar nu sin forskning och sin rådgivarverksamhet på att hjälpa ledande internationellt verksamma B2B företag. Framför allt att behålla konkurrenskraften i den personliga försäljningen i en allt mer föränderlig säljvärld. En värld där digitalisering och global konkurrens skriver om spelplanen för oss alla som säljare, oavsett om vi arbetar lokalt, regionalt eller globalt. Särskilt som vi på alla plan behöver hantera digitalisering, pressade marginaler och allt mer kunniga och pålästa kunder.

 

Beställ boken “Managing B”B Sales 2025 här:

www.3s.se/b2b-sales-2025

 

Om du vill veta mer om Bengt, gå till till: https://www.highperformancesolutions.se/laes-mer-bengt eller maila till bengt@gejrot.com

 

För mer info om Gerdt och 3S, gå till: http://www.3s.se/

 

/Mattias

 

P.S. Prenumerera på Säljpodden i iTunesSpotify eller på Säljpodden.se. Gå också gärna med i Säljpoddens grupper på Facebook, Instagram och Linkedin. Tack! D.S

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: