Kultförklarade boken Cowboysäljaren’s skapare – Henrik Hill

Cowboysäljaren är boken som fått en kultstämpel i säljvärlden och som banat väg för mycket i Henrik Hills karriär. I det här avsnittet av Säljpodden förklarar han varför boken kom till och hur man ska se på fenomenet Cowboysäljaren. Vem är det? Hur blir man en? Vad gör en Cowboysäljare, finns hen och är hen på väg tillbaka eller kanske aldrig varit borta?

Du får även lyssna till varför Henrik varit med i Guiness rekordbok och vad hans eget varumärkesregistrerade begrepp Hillismer är och vart du kan läsa mer om dessa.

Vi kommer in på hans nya projekt som handlar om att utveckla de modeller som finns idag för att kategorisera in människor i olika färger för att ge en mer rättvis bild av oss som säljare och människor och hur vi med hjälp av hans metoder kan prestera bättre och få en bättre förståelse för varandra och våra kollegor.

Vi pratar om hans syn säljutbildningarnas utveckling och vad vi som säljare bör jobba mer med för att lyckas bättre i vårt yrke och vad hans globala restaurangkoncept ELC är för nytt och spännande koncept för krogvärlden.

Vill du komma i kontakt med Henrik Hill så gör du det enklast via mail på henrik@henrikhill.com eller via hemsidan www.henrikhill.com, men kanske roligaste sättet är att adda honom på Linkedin på https://se.linkedin.com/in/henrikhill/sv

Om du är nyfiken på hans produkter, så titta in på hans webbshop för Hillismer. Du hittar den här: www.hillisms.com 

Om du gillar Säljpodden, så undrar jag om du vill göra mig en stor tjänst? Det skulle vara att gå in på iTunes och söka upp Säljpodden eller klicka på den här länken och skriva en kommentar om varför du gillar Säljpodden och klicka gärna på Prenumerera, så missar du inte nästa avsnitt. Det skulle betyda väldigt mycket om du ville göra detta.

Tack för att du lyssnar!

/Mattias

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: