Kryptotrader, talangjägare och global inspiratör – Heaven Bereket

Hur många kryptotraders känner du? Eller som har räddat 100-tals barn från uttorkning till följd av rotavirus? Eller som startat en investmentfond riktad mot afrikanska start-ups, samtidigt som personen har ett fulltidsjobb med att rekrytera talanger? Tänkte väl det. Möt Heaven Bereket och ta del av hennes historia från flyktingbarn till global inspiratör.

Heaven Bereket
Heaven Bereket

När jag först hörde talas om Heaven Bereket, så tänkte jag att jag bara måste få prata med henne. Hur har hon kunnat göra så mycket på så kort tid och samtidigt ta hand om både familj och ett heltidsjobb? Det var ett inspirerande samtal och i den här längre intervjun, så får du ta del av hennes resa.

Några epitet som man kan kan tillskriva Heaven från hennes karriär, är bland annat: social entreprenör, säljare, apotekare, apotekschef, HR-konsult och talangrekryterare. Men lägg också till bitcoinfantast, blockchainutbildare, trader och start-up coach i afrikanska länder. Hon är också filantrop, sjukvårdsgivare till 100-tals barn med rotavirus, investerare, föreläsare, inspiratör, tvåbarns-mamma och inte minst förebild för tusentals kvinnor runt om i världen. Hur många har hunnit med ens hälften av detta?

De flesta av dessa saker går vi igenom i intervjun. Du får också höra om en svår bilolycka som gjorde att hon fick upp ögonen för apoteksvärlden, som ledde in på kunskap om rotavirus från en föreläsning. Det ledde i sin tur till insamlande av sjukvårdsmaterial och läkemedel till av rotavirus drabbade barn i Etiopien. Det i sin tur ledde till en investering i ett apotek i Etiopien. Vinsten därifrån ledde till fortsättningen för Bambinoprojektet och även vidare till en start av en investmenfond för start-ups och numera också föreläsningar runt om i världen.

Parallellt med detta, så får du historien om det tidiga intresset för bitcoin och senare andra kryptovalutor, som lett till att hon nu håller utbildningar i trading av kryptovalutor och vi pratar också om framtidens användning av blockchain-teknik.

Vill du vara med och supporta Bambinoprojektet så klickar du här

Läs mer om The Baobab Fund genom att klicka här

Vill du komma i kontakt med Heaven så klickar du här eller ring på +46725623200

/Mattias

P.S. Glöm inte att prenumerera på Säljpodden i iTunes eller på Spotify och gå gärna med i Säljpoddens grupper på Facebook, Instagram och Linkedin. D.S

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: