Jultankar och reflektioner från hösten- Mattias Hillestrand

10 nya gäster blev intervjuade i Säljpodden under hösten och alla med olika inriktning och tankar på försäljning. I det här julavsnittet ger jag mina personliga reflektioner och de take-aways som jag tagit med mig från dessa fantastiska personer. Du får också en sak som jag tänkt på under året och som blivit tydligt för mig, nämligen sitt varför.

Mattias Hillestrand från www.hillestrand.se
Mattias Hillestrand

Jag har lärt mig massor av att få intervjua olika personer i Säljpodden. Det är som en utbildning varje gång och det är ren och skär lycka att få ta del av smarta personers tankar och idéer genom att ställa frågor. De är genom frågor som folk berättar och öppnar upp sig och delar med sig av sin kunskap.

I det här avsnittet så hör du bara mig, Mattias Hillestrand och mina tankar om de gäster som varit med under hösten. Timmi, Jofur från Alphapartner, Saleh Sulefani från MazeRate, Ebba Laurin från Handelshögskolan, Ferenc Peterhagen på Ö&B, Peter Önnby från Ascend, Marie Hagberg på Hjälp en journalist, Olle Fredemo från Cannes.me, Gunnel Ryner på eget bolag, Johannes Wellmann från Vainu och Bengt Gejrot på EQP.

Om du gillar Säljpodden får du gärna sprida den och avsnitten i dina sociala kanaler och vill du höra någon särskild person i podcasten, så är du välkommen att höra av dig på mattias@hillestrand.se

 

Tack för i år och på återhörande 2018!

God Jul och Gott Nytt År!

Mattias Hillestrand

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: