Jägarsoldaten som korsade Indien till fots – Möt den nye Göran Kropp, Jonathan Ljungqvist

Hur hittar du kraften att gå genom Indien eller cykla till Afrika? Hur säljer du dig själv och får andra att sponsra din dröm? Lyssna på äventyraren och föreläsaren Jonathan Ljungqvist, 24-åringen som är Sveriges nye Göran Kropp. Med äventyr som paddling till Svarta havet, åkt rullskidor 400 mil genom Australien, cyklat 800 mil till Tanzania och snart kliva upp igen på Kilimanjaro, men denna gång som bärare, så har han hunnit med mer äventyrliga saker än vad de flesta gör på en livstid.

I det här avsnittet av Säljpodden berättar Jonathan om sina äventyr, hur han planerar sina resor, hur han jobbar med sponsring, om innehållet i de föreläsningar han håller och hur du kan livnära dig på din dröm, utan att skaffa dig dyra universitetsutbildningar. Du får höra hjärtskärande och skrämmande historier om föräldralösa barn som ville att Jonathan skulle bli deras pappa och om att vara en hårsmån från en dödlig terroristattack i Nairobi och hur du tar dig vidare efter det.

Du får lära dig hur du ska tänka och ta dig ur jobbiga situationer som t ex när du råkat komma igenom en gränskontroll och komma upp på andra sidan där polisen står och väntar eller kantrar med kajaken på öppet hav eller för den delen bli drabbad av malaria. Han berättar om hur du bör arbeta både mentalt och med dina målsättningar och varför ditt nuvarande sätt att göra upp mål kanske inte alltid är så lyckosamt.

Det är också ett samtal om hur du som säljare kan göra bättre saker och hitta andra vägar för att få någon intresserad av dig, dina tjänster och vad de kan göra för kunden och hur Jonathan lyckats sälja sig själv på ett framgångsrikt sätt. Ett antal personer och företag som inspirerat och hjälp honom berättar han också om såsom presentationsteknikgurun David Phillips, Kajaktivs kajaker, Nordic Cab barnvagnar, Försvarsmakten, Rullskidcenter.se och Swenor rullskidor

Om du vill följa Jonathan Ljungqvists äventyr så finns han på:

Instagram: outdoorjon

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/jonathan-ljungqvist-34b869113

www.jomack.se

Boka honom på: http://www.sverigestalare.se/talare/jonathan-ljungqvist

Telefon: 070-3830078

Mail: jomackjonte@gmail.com

 

/Mattias

P.S. Dela gärna detta avsnitt i sociala medier och kommentera gärna podcasten på iTunes. Tack! D.S.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: