Hypnotisera dig själv till säljframgångar – Erik Olkiewicz

Vad kan en hypnotisör egentligen hjälpa oss säljare med? En hel del visar det sig faktiskt. Sveriges främste scenhypnotisör Erik Olkiewicz, gör inte bara underhållande hypnosshower på kick-offer och konferenser, utan berättar i det här avsnittet hur du kan hypnotisera dig själv till säljframgångar och ett bättre liv.

 

Erik Olkiewicz i Säljpodden
Erik Olkiewicz – Hypnosshow.se

***************

Säljpodden görs i samarbete med Salesforce. I detta avsnitt får du höra en av Salesforces kunder, iZettle, berätta om hur de fått hjälp av Salesforces lösningar. För att ta del av årets viktigaste event, gå in på: https://www.salesforce.com/se/events/basecamp-stockholm/ och anmäl dig idag!

***************

Man kan ju undra varför en hypnotisör är gäst i Säljpodden? Inte konstigt alls. Han har knepen som gör att du kan hjälpa dig själv att skapa framgång inom försäljning genom hypnos. Precis som säljcoacher hjälper dig med vad du ska göra och säga i ett säljmöte, så hjälper Erik Olkiewicz dig att lyckas med dig själv. Fantastiskt nog, så funkar det.

 

Att lyssna till självhypnos några minuter om dagen, kan hjälpa dig att ta tillbaka självförtroendet, att skapa inre bilder för dig själv och öka din förmåga att skapa ett bättre liv för dig själv.

 

Många säljare har problem med självförtroendet och kan med enkla medel öka sin förmåga. Bara att komma över de hinder som många sätter upp för sig själva, kan göra den stora skillnaden för om man kommer klara sitt arbete eller ej. Med hjälp av Eriks metoder kan du skapa de förutsättningar du behöver för att bli bra på försäljning.

 

Ta del av Eriks metoder och ladda ner gratis självhypnos på www.hypnosshow.se

 

/Mattias

 

P.S. Glöm inte att prenumerera på Säljpodden i iTunes eller på Spotify och gå gärna med i Säljpoddens grupper på Facebook, Instagram och Linkedin. D.S

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: