Hur du använder Linkedin som säljplattform – Tina Lindahl

Svårigheterna att komma in i nätverk och på arbetsmarknaden, efter flytten hem till Örebro från Stockholm, ledde till att Tina Lindahl startade bolaget SkillX. Nu lär hon andra hur du skapar nätverk och nya affärsmöjligheter, samt hur du får andra att sälja åt dig på LinkedIn.

 

Tina Lindahl i Säljpodden
Tina Lindahl – SkillX

Efter att ha tagit beslutet att bryta upp från karriären i Stockholm och flytta tillbaka till hemstaden Örebro, så tänkte Tina och hennes man att det borde vara enkelt att komma in i nya nätverk och få nya jobb. Det blev det motsatta.

 

Men hennes kunskaper från nätverket i Stockholm ledde till att hon istället startade SkillX och började lära andra hur du använder LinkedIn.

 

Vi får i det här avsnittet veta hur du ska använda LinkedIn på bästa sätt för att bygga nätverket strategiskt och få andra att sälja åt dig, genom att använda funktionerna och ge ditt nätverk värde.

 

Hon använder mig som exempel på hur jag skulle kunna arbeta mer aktivt på LinkedIn och hur innehåll från podden kan ge mervärde för fler genom att skriva om det.

 

Hennes framgångar på LinkedIn har lett till att hon träffat andra likasinnade personer, som på var sitt håll är grymma på sociala medier. De gick samman och skapade Sociala Medier Dagen tidigare i år. Den 18 oktober är det dags igen på Kammarforum i Norrköping. Läs mer om dagen på www.socialamedierdagen.se

 

Vill du få kontakt med Tina? Följ länkarna nedan för att läsa mer om hennes tjänster:

Kontakta Tina på Linkedin

SkillX.se

 

/Mattias

 

P.S. Glöm inte att prenumerera på Säljpodden i iTunes eller på Spotify och gå gärna med i Säljpoddens grupper på Facebook, Instagram och Linkedin. D.S

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: