Hon ritar kundens målbild – Frida Panoussis

Frida Panoussis tog sin passion och skapade företaget Fridarit, som bidragit till en helt ny nisch inom svensk möteskultur. Graphic recording eller som det också kallas, mötesritning, syns nu allt oftare på event. Med sina bilder som ritas live, så visualiserar hon vad som händer och sägs. Detta adderar en ny dimension till möten och event och hjälper kunden att förstå sin målbild och sammanfatta händelser.

 

Fridarit
Frida Panoussis – Fridarit

 

***************

Säljpodden görs i samarbete med Salesforce. Jag lät därför David Rådberg, Regional Sales Director på Salesforce, berätta om årets viktigaste event, Basecamp Stockholm den 9 april, i mitten på detta avsnitt. Gå in på: https://www.salesforce.com/se/events/basecamp-stockholm/ och anmäl dig till Basecamp Stockholm redan idag för ett event i världsklass! Jag är anmäld!

***************

 

Till att börja med. Hon visade sig inte bara vara en skicklig mötesritare. Hon har också en gedigen säljbakgrund med fantastiska resultat från olika branscher. Jag blev därför väldigt nyfiken på hur hon arbetade när hon var säljare och det visade sig vara by the book. Med system, struktur, ordning och reda, så skapade hon sin egen framgång med försäljningen. Med koll på kunder, koll på vad hon skulle säga och koll på uppföljning och sunt förnuft, så har hon skördat stora framgångar.

 

Som uppvuxen med företagare runt omkring sig i familjen, så låg det inte långt borta att någon gång starta företag själv. Idén att starta sitt bolag fick hon dock av en kompis, som tyckte att hon skulle börja med Graphic recording. Sedan tog det 3 dagar från idé till start och nu är det över 3 år sedan hon körde igång. Under de här åren har hon bidragit till att skapa mötesritning som en ny nisch i svensk möteskultur. Något som man minst sagt kan säga har öppnat ögonen, för både företag och eventskapare.

 

Exempelvis, har hon kunder som Telia, Microsoft, Trafikverket, Sweco, Stockholms Stad med flera, så hon är en flitigt anlitad mötesritare. Jag undrade hur man ska göra om man inte har en ingång på storbolagen. Man kan ju tro att hon fått jobba hårt med kalla samtal. Det visade sig istället, att det mesta har skett mun till mun bland storbolagen och att de kalla samtalen knappt aldrig skett!

 

Hon berättar även hur hon jobbar hårt med att nätverka och skapar då lite pr för sig själv i olika sammanhang och kanaler. Ett arbetssätt som gjort att hon både gästat flera poddar och blivit intervjuad i många tidningar. Att vara aktiv i nätverkandet, har gjort att hon fått ett brett kontaktnät som också hjälper henne med uppdrag.

 

Vill du gå en ritkurs hos Frida? Hon har lagt upp en kurs som körs den 24 april, 8.30-12.

https://fridarit.com/index.php/2019/03/04/ritskola/

 

och med koden SALJPODDEN är det ett special-pris 2200 SEK ( normal 3500 SEK)  och priserna är inkl moms.

 

Är du eventansvarig och vill ha en ny dimension i dina möten? Ta då kontakt med Frida Panoussis på www.fridarit.com

 

/Mattias

 

P.S. Glöm inte att prenumerera på Säljpodden i iTunes eller på Spotifyoch gå gärna med i Säljpoddens grupper på Facebook, Instagram och Linkedin. D.S

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: