Han var topp 3 i världen på att sälja

I det här avsnittet av Säljpodden intervjuar vi Mathias Härenstam, strategisk affärsledare på bemannings- och rekryteringsföretaget Bravura och som tillhört världseliten inom försäljning. Han gjorde det dessutom i en utsatt nisch, nämligen att sälja säljutbildningar på Dale Carnegie.

Vi börjar vårt samtal om Kiruna, träning, om inställning till försäljning och hur du bryter ner barriärmål till aktiviteter för att nå dit.

Mathias delar sedan med sig av vad som gjorde honom så framgångsrik och du får veta hur tanken om kunden spelar roll för hur det kommer att gå och vi pratar om nya säljmetoder och dess funktioner för dagens säljare.

Du får även veta vad som gör en säljare framgångsrik, vilka egenskaper Mathias tittat efter när han rekryterat säljare, vad vi kan göra åt problemet att kunder blir mer och mer benägna att inte vilja ta emot säljare och hur du får kunden att vilja träffa dig vid första kontakten.

Vi pratar om  digitaliseringen i en bransch som bemanning och rekrytering och vilka utmaningar som finns för att skapa värden och vilka 3 saker du kan ta till dig som säljare för att lyckas bättre med ditt arbete.

I detta avsnitt delar han med sig av sina tips för kalla samtal och referensbaserad försäljning från hans bok “Inga fler kalla samtal” som handlar om just detta och hur rädslan för telefonen kan överbryggas med hans metoder.

Ta del av Mathias Härenstams nya bok “Inga fler kalla samtal”  eller skaffa ett konto och få 15% rabatt här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: