Futuristen om försäljning, kundservice och ledarskap – Mia Kleregård

Futuristen och ledarskapsvisionären Mia Kleregård, delar sina tankar och spaningar om vad som sker inom teknik, rymdutveckling, kundservice, och ledarskap. När världen utvecklas i en rasande takt behöver företag förbereda sig för att hänga med. Frågan är om du börjat att förbereda dig och din organisation, för cyberåldern?

 

Mia Kleregård – Futurist & Ledarskapsvisionär

 

***************

Säljpodden görs i samarbete med Salesforce. I detta avsnitt får du höra David Rådberg, Regional Sales Director på Salesforce, berätta om årets viktigaste event, Basecamp Stockholm den 9 april. Gå in på: https://www.salesforce.com/se/events/basecamp-stockholm/ och anmäl dig idag!

***************

 

Hon har en bakgrund som ledare inom resebranschen där hon var med och tog Apollo till flera utmärkelser. Hon var med och implementerade kundservice i toppklass på Systembolaget. Hon har lett ett av världens mest innovativa bolag inom Foodtech. Nu förbereder hon bolag för cyberålderns utmaningar och möjligheter.

 

Mia Kleregård föreläser för bolag och organisationer om vad som händer i utvecklingen inom t ex teknik, AI och rymden runt om i världen. Hon vill dela med sig av kunskap om hur dessa bolag behöver rusta sig, för att ta sig an de utmaningar som följer i utvecklingens spår.

 

Vi pratar därför om hur framtidens ledare behöver lära av, för att kunna lära om. Att leta efter andra kompetenser än idag och utbilda människor i sina team, för att kunna klara utmaningarna som ställs från omvärlden.

Vi kommer in på hennes tid på Singularity University i USA, där likasinnade visionärer och stora tänkare samlas för att lösa globala problem. En kreativ plats där ingen tanke är för stor för att inte tas på allvar och som format hennes sätt att tänka, runt de möjligheter som finns att lösa problem i världen.

 

/Mattias

 

P.S. Glöm inte att prenumerera på Säljpodden i iTunes eller på Spotify och gå gärna med i Säljpoddens grupper på Facebook, Instagram och Linkedin. D.S

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: