Framgångsrikt bemötande, små detaljer som förändrar – Mats Danielsson

Om man lyckas locka över 1,8 miljoner besökare till sin webbsida varje år, som Mats “Etikettdoktorn” Danielsson, Sveriges främsta expert på modern Vett och Etikett, gör till sin sida www.etikettdoktorn.se, så vill åtminstone jag veta hur han gör! I det här avsnittet berättar han om hur han jobbat med sajten för att driva trafik genom åren och vad du som vill öka trafiken till din sajt kan göra.

Du får även höra om vad Vett och Etikett är idag, lite roliga exempel på både vardagsetikett och saker som är lika aktuella nu som för 100 år sedan, bland annat hur man förr kunde se om en man var ute och gick med sin älskarinna!

Vi pratar om hur han jobbar med försäljning av sina föreläsningar och uppdrag och hur han med sin föreläsning Framgångsrikt bemötande, små detaljer som förändrar nu reser land och rike runt och har ett fullbokat schema. I föreläsningen förklarar han hur vi människor bör bemöta varandra och hur vi blir påverkade av små detaljer i andra människor sätt att vara mot oss och han tar upp ett antal exempel på detta.

Mats berättar också om varför du inte bör ha en Gilla-knapp längst ner på dina inlägg och vad du ska ha istället för att få bäst resultat på det du vill nå ut med. Han ger tips från sitt samarbete med en regissör för att göra föreläsningen mer levande och vad du kan tänka på när du presenterar eller talar framför folk.

Han ger också sina bästa tips på inspiratörer och böcker som han gärna rekommenderar i det här avsnittet.

Vill du boka en föreläsning med Mats “Etikettdoktorn” Danielsson eller bara läsa om etikett och framgångsrikt bemötande? Gå in på de här länkarna och läs eller boka direkt:

www.etikettdoktorn.se

www.vett-och-etikett.com

info@etikettdoktorn.se

Telefon: 08-23 19 10

/Mattias Hillestrand

P.S. Om du gillar Säljpodden, så får du gärna sprida det här avsnittet och gå in på iTunes och kommentera och gilla Säljpodden. Tack! D.S

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: