Ersättning om flyget är försenat – Intervju med teamet bakom Försenad.se

Har du någon gång varit med om att ditt flyg har varit försenat, inte gått alls eller varit överbokat? Vet du då vilka rättigheter du har gentemot flygbolaget? I den här dubbelintervjun med Erik Tengvall och Josefin Böhm från företaget Försenad, avslöjar de hur du kan söka ersättning från flygbolagen vi deras sajt www.forsenad.se och som sträcker sig bortom dina vanliga reseförsäkringars ersättningsnivåer.

Erik startade bolaget Försenad förra året för att ge flygresenärer till och från och inom EU en chans att få ersättning för försenade, överbokade och inställda flyg med stöd av en EU-förordning som gäller sedan 2004. Erik som är jurist i grunden, fick idén när han själv råkade ut för ett försenat flyg från USA och började leta efter vilka rättigheter man egentligen har som flygkonsument och hittade vad han sökte i en EU-förordning.

Lyssna på det här avsnittet av Säljpodden för att dels få reda på hur du ska göra för att få tillbaka upp till 600 Euro i ersättning av flygbolagen och hur du som företagare, säljansvarig och marknadsansvarig kan tänka när du driver upp ett tjänsteföretag med internet som främsta kanal för att växa, få kunder och synas.

Erik Tengvall och Josefin Böhm delar här med sig av sina erfarenheter och upplevelser av att starta igång ett företag med juridik som bas och hur juridiska tjänster med rätt paketering kan bli en succé för alla flygresenärer.

Dela gärna det här avsnittet och dess innehåll i sociala medier och med dina vänner, kollegor och släktingar, så att ni kan få ersättning nästa gång flyget avgår för sent, är överbokat eller inte går alls!

Länk till tjänsten: www.forsenad.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: