Digital nomad och entreprenör från stranden – Mikael Hamrin

Ena dan på Bali, den andra i Amsterdam och veckan efter i USA, ja så kan livet se ut som digital nomad. Mikael Hamrin berättar om hur det fungerar att sälja till svenska kunder från en sandstrand på andra sidan jorden. Hur gör man och hur får man ordning på livet och företagandet när bolaget drivs från en dator och en telefon från olika platser på jorden?

 

Mikael Hamrin
Mikael Hamrin – Expansionvideos

*************************

Tycker du att det är jobbigt att följa upp på kunder som du mailat ut material till? Då ska du ta hjälp av min samarbetspartner Yooba Slides Säljverktyg, för att slippa jaga kunderna för uppföljning.

Klicka in på:

 

www.yooba.se/pipedrive

*************************

Varför blir man en digital nomad och vilken inverkan har Tim Ferriss bok “4-hour work week” haft på Mikael Hamrin och alla andra digitala nomader? I det här avsnittet berättar han om hur man lever som en digital nomad och vilket community som finns av andra digitala nomader globalt.

 

Vi pratar om hur allt startade och hur hans idé med animerade förklaringsvideor och bolaget Expansionvideos.com, blev till. Han berättar om hur försäljning går till när man sitter på andra sidan jorden och hur han satt ihop ett team för att kunna driva projekten. Du får reda på vilka verktyg man behöver för att klara av att driva bolag som digital nomad och för att se till så att alla inblandade vet vad de ska göra.

 

Du får i det här avsnittet också ett erbjudande från Mikael och Expansionvideos! Vill du ha 20% rabatt på en animerad video till ditt bolag?

 

Skriv då ett mail till: mikael.hamrin@expansionvideos.com och uppge SÄLJPODDEN i mailet, så får du 20% rabatt på priset!

 

Följ Mikaels liv som digital nomad på Instagram på @hamrins

 

/Mattias

 

P.S. Prenumerera gärna på nya avsnitt av Säljpodden och få direktlänk när nya avsnitt släpps, vilket är varannan måndag. Gillar du Säljpodden, så får du gärna följa sidan för Säljpodden på Linkedin. D.S.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: