Det bästa offerttipset någonsin

I det här avsnittet av Säljpodden så levererar Krister det bästa offerttipset någonsin. Det tipset kan bokstavligen göra så att du når din budget i år och nästa år och konkurrerar ut alla andra som “härmed får nöjet att offerera”.

Offerter. Antingen gillar man att göra dem, eftersom de kan göra så att nya pengar trillar in eller så hatar man dem och tycker att de tar tid, är jobbiga att skriva och sänds ut till för många, utan att få svar på dem.

Oavsett om du är privat och tar emot en offert eller jobbar på ett företag som skickar offerter, så finns det en hel del saker som du bör vara uppmärksam på och ta till dig för att se om företaget jobbat med sin offert till dig eller för att just din offert ska sticka ut när kunden tar emot den.

Du får i det här avsnittet lära dig Krister Maxes tre principer för offerter, Varför 8 gånger normalpriset kan verka billigt, Avslutstekniker inför en offertskrivning, Vilket som är det mest populära avsnittet på Säljpodden och vad som är på g under sommaren med Säljpodden!

Gå med i Facebookgruppen Säljpodden och följ oss på Instagram som Saljpodden via #säljpodden

Om du gillar Säljpodden, låt oss få höra det och kommentera gärna avsnittet här eller på iTunes.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: