Den moderna säljrekryteringen – Joakim Hällström, Closers

Har du någon gång letat nytt säljjobb? Eller letar headhuntern upp dig? I det här avsnittet berättar Joakim Hällström, Head of Sales på Closers hur modern säljrekrytering går till, vad du ska tänka på vid en intervju och hur du blir attraktiv för bolag som letar nya toppsäljare.

Joakim Hällström - Closers AB
Joakim Hällström – Closers

 

Hur arbetar en modern headhunter för att hitta toppsäljare? Hur gör man för att veta om säljare verkligen klarar uppgiften? Joakim Hällström berättar hur de arbetar på Closers för att hitta nästa stjärna till kunderna och hur de nyttjar modern teknik, för att säkerställa att lämpliga kandidater är redo, när intressanta jobb dyker upp.

 

Har du någon gång undrat hur du ska förbereda dig på bästa inför en intervju för ett säljjobb? Joakim berättar vad du ska tänka på och förbereda och hur du ska bli så attraktiv som möjligt för arbetsgivaren. Han avslöjar också vilken den mest eftertraktade kunskapen är hos säljare och som garanterat gör att du sticker ut.

 

Vi pratar också om vad framtidens säljare kommer att syssla med och vilka egenskaper som krävs idag, jämfört med för några år sedan. Du får också veta vad du som säljare kan räkna med att göra, om du blir kallad till intervju hos Closers!

 

Ta kontakt med Joakim på Linkedin

 

/Mattias

 

P.S. Prenumerera gärna på nya avsnitt av Säljpodden och få direktlänk när nya avsnitt släpps, vilket är varannan måndag. Gillar du Säljpodden, så får du gärna följa sidan för Säljpodden på Linkedin. D.S.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: