Den leende vägen till kundens hjärta – Amo Cartwright

Ett leende smittar, så låt oss starta en epidemi brukar talesättet låta och pratar du med Amo Cartwright, så kommer det inte dröja många sekunder innan du börjar le. Med glädje, värme och positiva tankar, så har han tagit sig ur psykisk och fysisk misshandel och skapat The Golden Mindset som nu tagit Linkedin med storm.

Amo Cartwright

 

Amo är mannen med ett leende i varannan mening och det är ett sant nöje att träffa honom. Trots en uppväxt med fysisk och psykisk misshandel från sin egen mamma, så vände han allt hat och sökande efter bekräftelse till att förlåta och skapa ett positivt tankesätt. I det här avsnittet förklarar han hur han resonerar och om hans förhållningssätt till andra människor med The Golden Mindset.

 

Vi får en bild av hur vi kan möta andra människor och förstå dem och hur ett leende kan förändra hur vi beter oss emot varandra. Du får också lära dig ett säljsätt som är tvärtemot vad vi oftast får lära oss, men som kan göra att vi faktiskt säljer mer och får ett större förtroende.

 

Han berättar om hur obekant Linkedin var för honom i höstas och hur han gått från helt okänd och nästan inga inlägg alls, till en person som idag några månader senare får hundratals likes och flera kommentarer på varje inlägg, samt mängder med nya kontakter varje dag.

 

Vill du prata med Amo? Skapa kontakt med honom idag på Linkedin

 

/Mattias

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: