CRM-systemet som faktiskt hjälper säljaren – Henrik Örnstedt

Säg ordet CRM-system och hälften av alla säljare får något mörkt i blicken och den andra halvan ser det som ett nödvändigt ont. Men ska det verkligen behöva vara så? Henrik Örnstedt från Salesbox berättar om hur ett modernt CRM-system verkligen hjälper säljaren i affärsprocessen och både minskar frustrationen och den administration, som CRM-system i många fall frambringar.

 

Henrik Örnstedt – Salesbox

Om du sitter i trubbiga CRM-system som bara stjäl tid och inte för säljprocessen framåt, så kanske det är läge att titta sig om efter ett mer modernt alternativ? Jag vet själv hur frustrerande, dåligt fungerande CRM-system kan vara och att man då gör minsta möjliga i systemet, eftersom det inte hjälper mig framåt med mina kunder mot en affär.

 

Många tycker också att CRM-system bara är till för kontroll. Är det till för att säljchefen ska kunna titta i systemet, för att se om vi sköter vårt jobb? Jag tycker att det är dags att begrava gamla CRM-system och lyfta blicken mot vad de istället kan göra för säljare och hur det kan göra så att vi kan göra fler affärer.

 

Hör Henrik Örnstedt berätta om hur Salesbox har löst många problem i sitt CRM-system. Genom till exempel automatisering av information, leadgenerering, snabbuppringning, diktering direkt med Siri, notifieringar i din Apple Watch och mycket annat, så hjälper CRM-systemet dig som säljare att koncentrera dig på mer tid med dina kunder och mindre administration.

 

Om du är intresserad av att testa Salesbox, klicka här och registrera ett testkonto.

 

Läs mer om CRM-systemet på: www.salesboxcrm.com

 

P.S. Prenumerera på Säljpodden i iTunes och gå gärna med i Säljpoddens grupper på Facebook, Instagram och Linkedin. D.S

 

/Mattias

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: