Att skapa pengar ur tomma intet – Greger Hillman

Greger Hillman gästar Säljpodden och beskriver hur du kan skapa extra inkomster med hjälp av det du redan kan.

Greger börjar med att nämna min Crash Course i Avslutstekniker som han tog för att få fler affärer, men fick han fler affärer efter kursen? Lyssna får du se!

Vi pratar om hur det går till att ta det du redan vet och skapa informationsprodukter. Han berättar också om vilken typ av produkt och tjänst du kan skapa för att bygga upp en sidoverksamhet eller i din befintliga verksamhet. Han berättar t ex om sina webbutbildningar och sin podcast Hillmanpodden, som syftar till att skapa ett bättre företagande på nätet. Vidare hur du bygger upp en utbildning på nätet och vad du ska tänka på där.

Skapa produkter

Greger berättar om de enkla steg du kan ta för att på kort tid skapa produkter som folk vill ha och hur du når ut med dem. Du får också veta vilka kanaler du kan använda och vart du ska lägga dina produkter och tjänster. Allt för att på bästa sätt skapa en bra upplevelse för kunden och ett smidigt arbetssätt för dig.

Han menar att du först tar reda på vad du kan och vad folk vill veta och skapa en produkt eller tjänst baserat på det i form av information. T ex en podcast, e-bok, webbutbildning eller videor. Börja i de kanaler som är gratis och testa vad som funkar.

Vi pratar om hur du når ut till potentiella kunder, hur du skapar en säljtunnel och hur du bygger upp förtroendet med någon du aldrig kommer träffa via dina kanaler.

Lär dig hur du skapar egna informationsprodukter

Starta Podcast på 3-dagar: https://gregerhillman.se/saljpodden

Ladda ner en kort PDF om hur du ska starta en podcast här:

Lär känna Greger och vad han kan göra för dig, på Gregers hemsida: https://gregerhillman.se

Gregers podcast Hillman Podden: http://hillmanpodden.se

Avsnittet på Hillmanpodden som Greger nämner i det här avsnittet angående säljtunneln: ”En strategi för flera leads och sälj online”: Hillman Podden #57: https://gregerhillman.se/57

Avsnittet när Mattias Hillestrand  var med i Hillman Podden och pratade om Avslutstekniker: ”Öka försäljningen med avslutstekniker”: Hillman Podden #20: https://gregerhillman.se/20

Om du vill komma i kontakt med Greger för att få hans expertis, kontakta honom på: kontakt@gregerhillman.se
 Greger Hillman i Säljpodden

Gillar du Säljpodden? Det skulle betyda jättemycket för mig om du ville gå in på iTunes och skriva en trevlig kommentar om Säljpodden. Klicka här för att komma direkt dit. Alla som skriver en recension, skickar jag min bok Avslutsbibeln till. Tack på förhand!

P.S. Min sida Avslutstekniker.se som nämns i avsnittet där du laddar ner 20 avslutstekniker helt gratis. D.S.

/Mattias

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: