Att sälja och leda på ett kärleksfullt sätt – Peppe Ekmark

Efter en livskris som höll på att kosta honom livet, så fick han lära sig vem han egentligen var. Insikten om vad han behövde göra, påbörjade resan tillbaka. Nu är han en av Sveriges mest lästa säljboksförfattare och en flitigt anlitad föreläsare. Säljcoachen Peppe Ekmark, lär ut hur du kan både sälja och leda på ett kärleksfullt sätt.

 

Peppe Ekmark i Säljpodden
Peppe Ekmark – Säljcoach & Författare

***************

Säljpodden görs i samarbete med Salesforce. På deras event, Basecamp Stockholm, fick jag chansen att prata med Tiffani Bova. En världsstjärna inom tillväxt och innovation som du du hör dela några insikter, i mitten på detta avsnitt.

Gå även in på: https://www.salesforce.com/se och läs mer om vad Salesforce kan göra för ditt företag!

***************

Säljcoachen och föreläsaren Peppe Ekmark gästar Säljpodden och bjuder på grymma tips och insikter. Till exempel om hur du kan leda och sälja på ett kärleksfullt sätt. Hans metod för lyckad försäljning och ledarskap har varit mycket framgångsrik. De erfarenheter han haft med sin metod, blev till boken “Sälja bra eller sälja bäst – Hur du hittar nyckeln till kundens hjärta”. Säljboken har toppat listorna sedan den kom ut 2017. I det här avsnittet förklarar han hur du som säljare och säljledare kan använda detta mindset för att lyckas bättre.

 

Med sin metod har han byggt säljorganisationer i flera företag och inom MTG-koncernen var han outstanding. Peppe har fått flera utmärkelser och blivit nominerad till både årets entreprenör och för att ha skapat Sveriges bästa säljkår i mediebranschen. Den metod han lär ut, är lika genialisk som enkel. Lyssna på avsnittet så kommer du förstå hur det går till!

 

Känslor är en väldigt viktig ingrediens, i det ledarskap som Peppe förespråkar. Att som chef våga blotta sig, vara sårbar och kunna erkänna sina fel och misstag. Ja, det är en ganska ovanlig företeelse bland manliga ledare och en stor anledning till hans egen framgång. Han menar att det är mänskligt att våga visa att man inte alltid är stark, perfekt eller modig. I dagens organisationer finns det alldeles för små utrymmen för detta och särkilt bland ledare.

 

Den senaste tiden har han byggt upp en utbildningsplats i Toscana. Det är en plats för både avkoppling, kurser, upplevelser och utbildning. Är du en person som vill utbilda dig i en fantastisk miljö och bli världens bästa säljare eller världens bästa ledare? Då måste du ta kontakt med Peppe och anmäla dig till någon av hans kurser i Toscana. Du kommer inte ångra dig!

 

Läs mer om alla utbildningarna på www.peppeekmark.se.

 

Kontaktuppgifter till Peppe:

peppe@peppeekmark.se

070-710 48 44

 

/Mattias

 

P.S. Glöm inte att prenumerera på Säljpodden i iTunes eller på Spotify och gå gärna med i Säljpoddens grupper på Facebook, Instagram och Linkedin. D.S

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: