Att göra en Megadeal – Johan Åberg

Möt Johan Åberg, VD på Next State, som till sommaren kommer ut med boken Megadeals. Hör honom berätta hur B2B-företag ska lägga upp sina strategier för en Megadeal och vad som krävs av en modern säljare, för att kunna göra riktigt stora affärer.

VD Johan Åberg, Next State
Johan Åberg – Next State

 

Men först. Hur får man ett möte med Percy Barnevik och får honom att ge tips om försäljning? Hur ser man till att ha regelbundna samtal med världens främste coach för personlig utveckling Tony Robbins? Svaret är: “Proximity is power”. Hör Johans filosofi för egenutveckling och hur han gjort för att få till dessa möten i den här intervjun.

 

Vi får höra om den process som Next State jobbar efter, för att få B2B-företag att skapa bättre affärer och på riktigt få access till de personer som är inblandade på köpsidan. Johan berättar om att de flesta B2B-bolag bara behöver max 100 kunder och varför de flesta av dem gör fel i sina försäljnings- och marknadsföringsstrategier.

 

Vi pratar också om ABM-Account Based marketing och varför det är så viktigt att sköta det på ett bra sätt, för att skapa kontakter och ge korrekt information, i syfte att göra fler affärer.

 

Vad är en Megadeal? Hur har de bolag som gjort Megadeals byggt upp sin strategi för att få till affären? Detta har Johan och medförfattaren Christoffer Engman, CRO/CMO på Climeon, tagit reda på i sin kommande bok Megadeals. De har också tagit reda på vilka egenskaper som krävs av de säljare som medverkar till en Megadeal.

 

Vill du veta om DU har vad som krävs, för att göra en Megadeal?

 

Klicka in dig på Next State´s hemsida och kolla!

 

Tag kontakt med Johan Åberg på Linkedin

 

Trevlig lyssning!

 

/Mattias
 
P.S. Prenumerera gärna på nya avsnitt av Säljpodden och få direktlänk när nya avsnitt släpps, vilket är varannan måndag. Gillar du Säljpodden, så får du gärna följa sidan för Säljpodden på Linkedin. D.S.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: